Bugun...


Süleyman DURAK

facebook-paylas
Karatenin en iyi organize edilen Türkiye Şampiyonasının ardından
Tarih: 18-02-2022 21:03:00 Güncelleme: 18-02-2022 21:03:00


Türk Karatesinin yıldızlarını tatamide gururla izlediğimiz Büyükler Türkiye Şampiyonası Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin büyük desteğiyle  mükemmel şekilde organize edildi. 
Kocaeli Büyükşehir  Belediye Başkanı Tahir Büyükakın,  Karate Federasyonunun yeni  Başkanı Aslan Abid Uğuz ikilisinin önderliğinde son dönemlerin en başarılı organizasyonuna imza atıldı. GSHİM İl Müdürü İbrahim Aktürk ve ekibi  Ziyaülhak Sarıgül ve Engin Yaşar, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Daire Başkanı Şemsettin Yıldırım, Spor Müdürü Barış Çoban ile Karate Federasyonun organizasyon kurulu ve çalışanları gece gündüz çalışarak Avrupa Şampiyonası kalitesinde bir organizasyonu başarıyla gerçekleştirdiler.
Karatenin İzmitli Efsanesi Haldun Alagaş önerisiyle Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Dairesi Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen Saat Kulesi, Kasrı-Hümayun ve Kilez Deresi görsellerinden oluşturduğu konsept Türkiye Şampiyonasına ayrı bir değer kattı.
Türk Karatesinin genç Efsanesi Eray Şamdam kilosunda bütün rakiplerini teker teker farklı sonuçlarla yenerek 14 ncü kez Türkiye şampiyonluğa ulaşırken genç sporcuların başarıya ulaşmak için çok çalışmaları bütün dikkatlerini maça vermelerinin gerektiğini tatamide en güzel şekilde gösterdi.
25-29 Mayısta Gaziantep’te yapılacak Avrupa Büyükler Karate şampiyonasında Türkiye’yi temsil edecek Milli Takımında seçildiği Kocaeli’deki Büyükler Türkiye şampiyonasında yaşanan ve geçmişte kalması gereken federasyon seçimi kaynaklı gerginlikleri ile yarışma heyecanıyla tatamide görmek istemediğimiz densizlik boyutuna varan bazı fevri hareketlerinde karatenin ruhuna yakışmadığını ekleyelim.
 





YAZARIN DİĞER YAZILARI

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HAVA DURUMU
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI