Bugun...


Süleyman DURAK

facebook-paylas
Karamsarlığa kapılmayalım fazlada umutlanmayalım
Tarih: 01-01-2022 20:57:00 Güncelleme: 01-01-2022 20:57:00


Kocaelispor’un yıllar sonra 1.Ligteki ilk mücadelesinde sergilediği futbol beklentileri karşılamaktan uzaktı. Teknik yönetimin kadro tercihleri sorgulanırken erken gelen gol Yeşil Siyahlıların direncini düşürdü.
Ara ara yükselen rakip kaleyi yoklayan bir iki etkili şut dışında rakip takımın defansının ve beklerinin normalin üzerinde sertlikle Kocaelispor forvetini yıldırmaya yönelik tekmelere hakemde seyirci kalınca hücumdaki etkimiz azaldı.
Çok eksiğimiz var çok. Forvetteki Dino’nun ağır kalışı takımın önemli bir bölümünün kondüsyon sorunun olduğunun açığa çıkması forvette Bahattin’le başlamama yanlışlığı orta sahanın forvete top taşıyamaması tribündeki herkesin gördüğü eksiklerdi. Defanstaki uyumsuzluk belki daha çok çalışarak daha çok birlikte oynayarak düzeltilebilir ama forvetteki gol sıkıntısını gidermenin yolu iş işten geçmeden iyi bir santrafor almaktan geçiyor gibi tabii takdir idari ve teknik yönetimin. Halen bu forvetle bizim gol atmamız biraz tesadüflere kalmış. Forvetin etkisizliği geçen senenin gole yakın isimleri Burak Süleyman ve Batuhan Er’i arattı.
Kocaelispor camiası olarak öncelikle idrak etmemiz gereken bence en önemli konu 1.Ligte oynadığımız ve mücadelenin çok zorlu geçeceğinin açık olmasıdır. Bu ligte kalıcı olmak ve Süper Lige çıkmak istiyorsak 1.Ligin şartlarına göre kadro yapılanması ve oyun sistemimizi oluşturmalıyız. Tabii rakibe göre oyun sistemimizi oluşturup teknik yönetim eldeki kadronun en verimli olanlarını sahaya sürecektir ama sonuna kadar mücadeleyi bırakmayan bir oyun karakterimizde olmalı.
Sonuç olarak karamsarlığa kapılıp karalar bağlayacak halimiz yok ama kendimizi kurup hayal dünyasına dalmadan çok da fazla umutlanmayalım. Kolay maç yok hiçbir mücadele ter dökmeden çaba göstermeden kazanılmıyor.
 





YAZARIN DİĞER YAZILARI

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HAVA DURUMU
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI